Jouw persoonlijk symbool in 14k goud

Over chauf

Achter de sieraden van CHAUF gaat een diepe, persoonlijke betekenis schuil. Het merk CHAUF is ontstaan vanuit de wens om een persoonlijk symbool te dragen dat mij er aan herinnert waar ik voor sta in het leven. Mijn idee om subtiele, stijlvolle sieraden met betekenisvolle symbolen te maken is nu realiteit.

Mijn verhaal

Als ik naar mijn ring kijk, word ik er aan herinnerd dat ik de regie over mijn leven heb. Die was ik namelijk even helemaal kwijt. Ik had een bevlogen leven en drukke baan in Amsterdam. Deze levensstijl in combinatie met jonge kids zorgde er voor dat ik compleet in de waan van de dag terecht kwam. Ik werd geleefd. Ik stopte al mijn energie in mijn werk en gezin. Ik sportte niet meer, zag mijn vriendinnen steeds minder, en cijferde mezelf helemaal weg. Ik kwam in de overlevingsstand terecht en ik had het niet eens door. Toen mijn dochtertje bijna een jaar was, verhuisden wij van Amsterdam naar Vught. Ik besloot mijn leven anders in te richten. Minder uren werken, meer tijd voor mezelf. Ik legde snel leuke contacten met vrouwen in de straat, ging bij de tennisclub en begon me te verdiepen in persoonlijke ontwikkeling.

Mijn eerste intentie was het omhoog brengen van mijn energie niveau. Een opgeladen batterij zodat ik naast mijn werk, genoeg energie over zou hebben om de nodige aandacht aan mijn gezin te geven en te doen wat ik leuk vind. Zo rolde ik van Brain Balance in de Neurowetenschap en de Kwantumfysica. Drie jaar lang stond ik iedere dag met een podcast de afwasmachine uit te ruimen, las ik onwijs veel boeken over bovengenoemde topics en volgde ik de beste coaching trajecten. Ik ging steeds beter naar mijn gevoel luisteren. Zo kwam ik tot de vrij simpele conclusie dat ik niet meer geleefd wil worden. Ik wil mijn leven vorm geven op mijn voorwaarden. Ik wil de bestuurder zijn van mijn leven. Als ik in “the driver’s seat” zit, kan ik alle kanten op en alles bereiken wat ik wil. Maar hoe kon ik er nou voor zorgen dat ik mezelf niet weer verlies in de waan van de dag? Hoe kon ik mezelf er aan herinneren mijn intentie na te streven?

Mijn symbool

Tijdens mijn innerlijke proces, kwam de zegelring weer op mijn pad. Deze ring herinnert mij aan mijn stageperiode zo’n 15 jaar geleden. Iedere dag zag ik mijn manager met die prachtige zegelring, zo classy! Ik vond deze ring echt fascinerend mooi. Al die jaren dacht ik dat de zegelring niet voor mij was weggelegd, omdat mijn familie geen familiewapen bezit en ik zo’n ring niet zou erven. Nu trof ik weer een vrouw met een zegelring om haar pink. Die ochtend werd ik vroeg wakker en toen dacht ik “waarom zou zoiets moois niet voor mij zijn weggelegd? Ik kan toch gewoon ons eigen familiewapen creëren”. Ik begon me te verdiepen in familiewapens en toen ik er achter kwam dat ze vaak gebaseerd zijn op naam en afkomst, besloot ik een andere weg in te slaan. Ik ontwierp mijn eigen symbool dat verteld waar ik voor sta in het leven. Hoe mooi om dat te dragen en later door te geven aan mijn dochter. Zo kwam het symbool Rose des Vents tot stand. Het symbool dat mij er altijd aan zou herinneren, de bestuurder van mijn leven te zijn.

Mandy bos

Mijn naam is Mandy Bos en ik gun het jou om de bestuurder van je eigen leven te zijn en jouw leven vorm te geven op jouw voorwaarden. Met de kennis die ik deel op social media wil ik jou inspireren om uit te vinden wat voor jou belangrijk is. Als je weet wat jouw kernwaarden zijn, dan weet je ook hoe jij je leven moet besturen. Dankzij mijn jarenlange ervaring in persoonlijke ontwikkeling, het continue investeren in de beste coaching en mijn gevoel voor waarneming kan ik in een persoonlijk gesprek jouw kernwaarden naar boven halen. Met al mijn passie en creativiteit, maak ik vervolgens de vertaalslag van jouw inspirerende boodschap naar een uniek symbool. Meer weten over een symbool op maat?

Mandy Bos

Jouw verhaal

Een persoonlijk symbool hoeft niet altijd betrekking te hebben op jouw kernwaarden. Het kan ook een herinnering zijn aan een bepaalde periode of aan een speciaal persoon. Ik heb persoonlijke- en familiesymbolen mogen ontwerpen voor speciale mijlpalen, zoals afstuderen en promoveren, ter nagedachtenis, jubilea, huwelijksaanzoeken en als inspirerende boodschap. Ieder symbool van CHAUF heeft een betekenis. Echter kan je jouw eigen affirmatie, mantra of levensmotto koppelen aan jouw CHAUF sieraad. Daarnaast is het mogelijk om CHAUF sieraden te personaliseren middels gravering.