Jouw persoonlijk symbool in 14k goud

Sieraad op maat

Wil jij een uniek sieraad met een symbool dat exclusief voor jou is ontworpen? Kies dan voor maatwerk: CHAUF EXCLUSIVE.

Mandy Bos is gespecialiseerd in het ontwerpen van persoonlijke symbolen en familie symbolen. In een persoonlijk gesprek komen jullie samen tot de boodschap achter jouw unieke sieraad en gaat Mandy aan de slag met een gepersonaliseerd en exclusief ontwerp voor jou.

CHAUF Exclusive
Chauf exclusive

Jouw persoonlijk symbool op maat

Kennismaking

In dit telefonische gesprek kan jij al jouw vragen stellen over een CHAUF maatwerk sieraad. Daarnaast bespreken we jouw specifieke wensen voor jouw unieke sieraad. Plan nu een vrijblijvende kennismaking met Mandy.

CONSULT

Ter voorbereiding op de intake ontvang je een vragenlijst. Jouw antwoorden nemen we door in een persoonlijk gesprek en zo bepalen we samen de betekenis achter jouw symbool.

Ontwerp

Ik ga aan de slag met jouw exclusieve ontwerp. Zodra jij 100% tevreden bent, stel jij jouw sieraad samen. Et voilà, onze meester goudsmid gaat aan de slag met jouw unieke sieraad.

Investering

Kies jij voor CHAUF EXCLUSIVE? Dan gaan we eerst in gesprek over jouw wensen. Wil jij een persoonlijk symbool of een familie symbool? Is het voor een speciale mijlpaal, ter nagedachtenis, jubilea of als inspirerende boodschap? Heb je specifieke wensen? Dit bespreken we in een kennismakingsgesprek. Aan de hand van deze informatie kan ik de prijs voor het maatwerk symbool bepalen.

Dankzij mijn jarenlange ervaring in persoonlijke ontwikkeling, het continue investeren in de beste coaching en mijn gevoel voor waarneming kan ik tijdens ons gesprek jouw persoonlijke boodschap naar boven halen. Met al mijn passie en creativiteit, maak ik vervolgens de vertaalslag van jouw inspirerende boodschap naar een uniek symbool. Dat maakt CHAUF EXCLUSIVE zo bijzonder.

Wil jij meer informatie over

Chauf exclusive

Plan een kennismaking in via onderstaande kalender of neem contact op via e-mail