Jouw persoonlijk symbool in 14k goud

Persoonlijke symbolen in sieraden

Atelier CHAUF lanceert een nieuw sieradenmerk met persoonlijke symbolen in 14 karaat massief goud.

15 december 2022 – Goed nieuws voor alle vrouwen die deze maand een intentie zetten voor 2023, maar moeite hebben om het goede voornemen vast te houden. CHAUF Jewelry, een nieuw sieradenmerk met persoonlijke symbolen, is vanaf nu verkrijgbaar in Nederland. De 14 karaat gouden sieraden van CHAUF, zijn ontworpen vanuit het idee om je persoonlijke boodschap vast te leggen en dit altijd dicht bij je te kunnen dragen. Een stijlvolle manier om jezelf op ieder moment van de dag te herinneren aan je intentie.

De kracht van symbolen

Vanuit de neurowetenschap weten we dat de verbindingen in onze hersenen worden getriggerd door wat we op constante basis zien. Zo kan je bewust een symbool koppelen aan je intentie. Door jouw persoonlijk symbool dicht bij je te dragen in een sieraad, zullen je hersenen dit steeds opnieuw opnemen als jouw waarheid. Hierdoor ga je je steeds meer naar jouw intentie gedragen en zal het zich in jouw werkelijkheid manifesteren.

CHAUF Jewelry

  • Jouw persoonlijk symbool
  • 14 karaat massief goud
  • Handgemaakt in Nederland

 

Ketting, armband, ring en zegelring

Atelier CHAUF ontwerpt symbolen op maat en heeft een collectie met betekenisvolle symbolen waar jij jouw persoonlijke boodschap aan kunt koppelen. De eerste CHAUF sieradencollectie is vanaf nu online verkrijgbaar op atelierchauf.com en bestaat uit een ketting (€679), armband (€589), ring (€889) en zegelring (€1.449). Bekijk hier de collectie: atelierchauf.com/shop

Over Atelier CHAUF

CHAUF is een nieuw sieradenmerk dat inspeelt op de kracht van symbolen. Eigenaresse Mandy Bos (36) ontwierp haar persoonlijke symbool om vast te leggen waar zij voor staat in het leven. Met haar sieradenlijn wil zij vrouwen de kracht van symbolen laten ervaren. Via haar platform Atelier CHAUF inspireert Mandy om de “chauffeur” van je eigen leven te zijn. CHAUF –  “Be in the driver’s seat of your life”.

Wil je meer informatie of beeldmateriaal, neem dan contact op met:

Atelier CHAUF – Mandy Bos

mandy@atelierchauf.com – 0612956093